top of page

Diensten

Middel 5@4x.png

Maatwerk

Er is geen dag in jullie leven waarop jullie persoonlijke smaak, wensen en dromen zo’n grote rol spelen als op jullie bruiloft. Op die dag heb jij de leiding.

We beginnen daarom met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen bepalen hoe ik jullie het beste van dienst kan zijn. Stuur mij een berichtje, dan maken we gezellig een afspraak.

Het organiseren van een bruiloft is leuk, maar veel werk. Natuurlijk wil je dat op de grote dag alle details kloppen. Maar misschien vind je organiseren niet leuk, of ben je te druk. Of wellicht zoek je enkel nog wat inspiratie, of weet je nog niet wat er zoal mogelijk is. Wat jouw rede ook is, ik kan je hierbij helpen.

Bekijk hieronder op detailniveau hoe de pakketten in grote lijnen zijn opgebouwd. Zoals al aangegeven is er nog veel meer mogelijk en bied ik daarom graag een maatwerk pakket aan.  Neem contact met mij op, dan bepalen we samen hoe ik jullie het beste van dienst kan zijn.

Middel 29@4x.png
StyledShoot22721-496.jpg

Your Weddingplanner

Ben je zelf erg druk of geef je de details van de organisatie liever uit handen? In dit geval bied ik een A-Z trouwpakket aan. Hierbij help ik jullie tot in de details met het organiseren van jullie grote dag.

  • Dit pakket is gebaseerd op ongeveer 60 uur (+-50 uur planwerk + aanwezigheid op de dag zelf).

  • Vanaf  €3000 euro.

Foto: Zondagfotografie

Willen jullie je familie en vrienden niet belasten met micromanagement en een dag lang klokkijken? Geef het ceremoniemeesterschap uit handen. In dit aanbod neem ik de praktische begeleiding van de trouwdag over.

  • 20 uur werk (10 uur voorbereidingswerk + dagaanwezigheid)

  • Vanaf €1300 euro.

Master of Ceremonies

StyledShoot22721-276.jpg

Foto: Zondagfotografie

Middel 4@4x.png
bottom of page