top of page

 Your Weddingplanner

Middel 5@4x.png

Geen zorgen over details, alles wordt tot in de puntjes door mij geregeld. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring in de consultant rol bij verschillende vooraanstaande bedrijven in Nederland. Alles wat jullie hoeven te doen, is aangeven wat je wil en genieten van de dag.

 

Het full-service pakket is gebaseerd op 60 a 70 werkuren en is inclusief:

  • Eén gratis kennismakingsgesprek;

  • Het (gezamenlijk) opstellen van een draaiboek;

  • Leveranciersselectie & contractmanagement;

  • Planning- & budgetbeheer;

  • Ceremoniemeesterschap.

Middel 26@4x.png
StyledShoot22721-59.jpg

Foto: Zondagfotografie

In dit pakket, gaan we als volgt te werk:

Online Kennismaking:  Onder het genot van een kop koffie of thee spreken we in grote lijnen door wat jullie wensen zijn en wat ik jullie kan bieden. Indien jullie liever persoonlijk afspreken, is dat natuurlijk ook helemaal goed indien de afstand het toelaat! 

Offerte: Zijn jullie geïnteresseerd in mijn diensten? Fijn! Ik maak een vrijblijvende offerte voor jullie.

Moodboard: Gedurende het kennismakingsgesprek komen er meestal veel leuke ideeën naar boven. Deze ideeën vang ik op in een algehele sfeerimpressie, wat ons uitgangspunt wordt gedurende de rest van de voorbereidingen. Deze stellen we natuurlijk samen op.

Locatieonderzoek: Wanneer jullie akkoord geven op de offerte, ga ik op onderzoek uit. We beginnen bij het zoeken van de juiste locatie voor jullie. Dit kunnen we samendoen, maar natuurlijk kan ik dit ook geheel voor jullie oppakken. Hebben jullie al een locatie in gedachte? Dan bezoeken wij samen of ikzelf deze locatie om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden die deze locatie ons biedt.

Middel 10@4x.png

Locatieselectie: Na het onderzoek is het tijd om te kiezen. Samen selecteren we de locatie die het beste bij jullie wensen aansluit.

Communicatie: De locatie is gereserveerd, dus de datum en plaats zijn bekend. Dat betekent dat het tijd is om het van de daken te schreeuwen. Uiteraard help ik jullie met het selecteren van de kaart, indien gewenst, en kan ik deze versturen. Uiteraard mogen jullie mij op de kaart weergeven als het aanspreekpunt voor alle details.

Leveranciersselectie: Tijd om de andere leveranciersrollen in te vullen, voor zover noodzakelijk. Voorbeelden hiervan zijn styling, catering, bruidstaart, fotograaf, videograaf, trouwambtenaar, muziek, vervoer, verblijf, haar & make-up stylist.

Opstellen draaiboek: Hier komt alles samen. Alle facetten van de bruiloft worden samengevoegd in één gedetailleerd plan.

Doorbespreking draaiboek: Het draaiboek wordt door mij, indien gewenst samen met jullie, gedeeld en doorgesproken met de leveranciers en de trouwlocatie.

De grote dag: Na alle voorbereidingen is het tijd om de daad bij het woord te voegen. Ik begeleid de dag als jullie ceremoniemeester in detail. Daarnaast zet ik met alle liefde jullie decoratie klaar, zoals het gastenboek, welkomsbord, tafelstyling, stoelversiering, trouwbedankjes etc.

Wellicht ben je ook benieuwd wanneer je nou een weddingplanner inschakelt.  Een weddingplanner die je bruiloft van A tot Z regelt wordt meestal aangeraden voor bruiloften vanaf ongeveer €25,000 a €30,000.

 

Heb je een kleiner budget, dan raad ik je aan om mij voor een x aantal uur in te huren. We kunnen samen kijken welke delen het interessants zijn om uit te besteden en zo komen we tot een uren inschatting.

Middel 10@4x.png
StyledShoot22721-167.jpg

Foto: Zondagfotografie

bottom of page