top of page

Over Marlou

Mijn naam is Marlou Formijn en ik ben 27 jaar. Ik ben werkzaam als weddingplanner onder de naam ‘Marlou Bruiloften’. Organiseren en plannen zit in mijn bloed. Dat is dan ook wat ik het liefste doe. Hoe leuk is het om iemands grote dag tot in de details te regelen?

Na het behalen van mijn Havodiploma wist ik zeker dat ik wilde organiseren en plannen. Ik koos daarom voor de opleiding Facility Management. De kneepjes van het Facility Management vak zijn belangrijk bij het organiseren van een bruiloft. Dus deze opleiding komt goed van pas! Echter miste ik de glamour in de Facility Management branche. Daarom heb ik ervoor gekozen om, naast mijn baan in project management, de NTI-opleiding tot weddingplanner te volgen. 

 

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd weddingplanner. Het is telkens weer een feestje om alle voorbereidingen op de dag samen te zien komen. Met liefde verwerk ik de glamour in jullie bruiloft!

De kleine details

Naast werken ben ik graag samen met mijn vriend, familie en vrienden. Sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Gerart. Juni 2022 zijn we samen in het huwelijksbootje gestapt.  Ik weet nu dus hoe het is om ook aan de andere kant te staan. We wonen sinds 3,5 jaar samen in Meteren (een dorpje in de Betuwe). Ik ben een echte familie mens. Naast mijn eigen familie, mijn ouders en twee zussen, heb ik een grote schoonfamilie. Daarnaast geniet ik enorm van gezellig tafelen, met een lekker wijntje. Daarnaast ga ik graag weekendjes weg en maak ik graag mooie reizen.  Daarnaast probeer ik twee a drie keer per week te sporten om in shape te blijven. 

Wil je graag meer van mij weten, stuur me gerust een berichtje.

Liefs,

Marlou

Middel 24@4x.png
bottom of page