top of page

Het Kostenplaatje

Middel 5@4x.png

Veel mensen denken al snel dat een weddingplanner duur is en dat deze service niet voor iedereen is weggelegd.

Echter hoef dat helemaal niet waar te zijn.  De kosten van een weddingplanner hangt af van een aantal aspecten, zoals de complexiteit van de bruiloft, het aantal gasten en aantal locaties. Dit wist je misschien niet, maar bij een grote bruiloft is het gebruikelijk dat een weddingplanner bijvoorbeeld werkt met een assistent. Ook dit heeft invloed op de prijs.

Ik vind transparantie een belangrijke factor in een mogelijke samenwerking, daarom probeer ik jullie enig inzicht te bieden: 

Op mijn website beschrijf ik twee diensten, namelijk het A-Z weddingplannerpakket en het ceremoniemeesterschap.

  • Het A-Z weddingplanner pakket is gebaseerd op ongeveer 60 uur (+-50 uur planwerk + aanwezigheid op de dag zelf). Om jullie een indicatie te geven, zou ik daarom zeggen dat je uit moet gaan van een bedrag rond de €3600 euro.

  • Het Ceremoniemeesterschap pakket is gebaseerd op ongeveer 20 uur werk (10 uur voorbereidingswerk + dagaanwezigheid) en hiermee kom je ongeveer uit op een bedrag rond de €1200 euro.  Ik ben me er bewust van dat dit klinkt als flinke bedragen. Of je dit duur of goedkoop vindt hangt natuurlijk af van de waarde die jij hecht aan een stressvrije voorbereiding en meer vrije tijd voor jullie zelf. 

Foto: Zusfotografie

Een weddingplanner op je bruiloft is natuurlijk een extra kostenpost, maar wel een die je een tijdsbesparing oplevert. Bedenk dat je eigen tijd ook niet gratis is. Je hebt vast leukere dingen te doen dan contracten napluizen! Daarnaast kan een weddingplanner je een geldbesparing opleveren door korting te bedingen met leveranciers waar de wedding planner vaker mee werkt.

 

Tevens biedt ik ook enkele losse diensten aan. Hierbij gaat mijn uurtarief tegen de benodigden uren. Het is goed om te weten dat ik ten allen tijde een persoonlijke offerte kan opstellen. 

Naar aanleiding van het gratis kennismakinggesprek, kan ik een precieze offerte opstellen. Het is dan aan jullie om hier een akkoord op te geven.

bottom of page