top of page

Reviews

Middel 8@4x.png

Marlou was onze ceremoniemeester op onze bruiloft op 20 mei 2022. Voor deze grote dag kwam Marlou bij ons thuis om alles door te spreken. Ze stelde zulke goeie vragen, vragen waar wij totaal niet aan hadden gedacht. Dit was super fijn. Naar onze grote dag toe hebben wij veel contact met haar gehad. Ze reageert super snel en is altijd bereikbaar.

Wij kregen van onze andere leveranciers te horen hoe professioneel en goed het draaiboek in elkaar zag, iets wat Marlou van top tot teen had gemaakt.

Op de dag zelf was ze de rust zelve, zorgde zij dat alles perfect was geregeld en overlegde zij kort maar krachtig als er iets was wat wij als bruidspaar moesten beslissen.

Marlou is echt een topper en wij zouden haar zeker aanraden voor je bruiloft.

Wij hebben ons totaal niet zorgen gemaakt, wij hebben ons nergens mee bezig hoeven houden. Wij hebben intens genoten, mede dankzij jou Marlou. Wij wilen jou daarom 100 maal bedanken voor het goed laten verlopen van onze geweldige dag.

Lieve groet,
Tamara en Michiel

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamara & Michiel

Bruidspaar bij de Domtuin in Utrecht

Foto: Laura Oonk

Goed geregeld, daar denken wij aan bij Marlou Bruiloften.

We hebben Marlou ingehuurd als ceremoniemeester voor onze bruiloft (mei 2022). Je merkt duidelijk dat Marlou al bruiloften heeft mogen begeleiden. Vanaf de voorbereidende fase tot het einde, Marlou was erg betrokken. Ze dacht aan zaken waar wij zelf niet aan dachten en ze stemde de leveranciers op elkaar af, erg fijn! Marlou heeft het mogelijk gemaakt dat wij een prachtige dag hadden. Het perfecte aanspreekpunt voor locatie, gasten en leveranciers.

We hadden de contactgegevens van Marlou op onze uitnodiging voor de gasten gezet. Diverse malen is Marlou benaderd door onze gasten. Vanuit onze gasten hebben we positieve feedback en complimenten gekregen voor het luisterend oor en meedenkend vermogen van Marlou.

Marlou, dankjewel voor alles!

Rosanne & Marvin

Foto: Ilse Stronks fotografie

Roosmarijn & Chris

Marlou was onze weddingplanner en ceremoniemeester voor onze bruiloft (09-09-2022) en dit heeft ze echt fantastisch gedaan! Al onze wensen begreep zij meteen en dacht ook enorm goed met ons mee, ze had goede tips en fijne ideeën om de dag nog mooier te maken! In de voorbereiding heeft ze veel werk uit handen te nemen door geregeld met de trouwlocatie (Vrij in Culemborg) te mailen. Wij wilde graag ook een brief bij de trouwkaart voegen met meer informatie. Deze heeft Marlou geschreven en ze heeft daarbij de gasten verzocht een klein cadeautje mee te nemen voor in een gezamenlijke mand. Ook heeft ze een dag van te voren stylingsattributen opgehaald bij een verhuurbedrijf. Op de dag zelf heeft zij ons enorm ontzorgd, alles was van A-Z geregeld, wij hoefden zelf nergens meer naar om te kijken! Ze heeft ook een stukje styling op zich genomen, zodat we konden genieten van mooi gedekte tafels!

roos en chris.PNG

Foto: The Wedding Couple

bottom of page